- Autor: navarak
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Masox (hotový výrobek) | 2000 |
Sůl | 5 |
Červená řepa | 800 |
Ocet | 20 |
Mouka pšeničná polohrubá | 100 |
Smetana na vaření 10% | 500 |
Česnek | 40 |
Dochucovadla:
pepř a sůl
Energetická hodnota celkem: 6158 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 205,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 89,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 41
Energetická hodnota na 1 porci: 616 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 8.9, Vláknina (g): 3.6, Sůl (g): 4.1
Postup přípravy
řepu oloupeme a nakrájíme na kostky a dáme vařit do vývaru z masoxu.Po změknutí vyndáme a vývar dochutíme solí pepřem,octem a prolisovaným česnekem,krátce povaříme zahustíme smetanou smíchanou s moukou,znovu krátce povaříme a přidáme zpět řepu.Na ozdobení použijeme nasekanou petrželku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.